Profiel - Over ons

Over ons

Welkom bij Profiel bv, een middelgrote onderneming gespecialiseerd in conservatie, restauratie en onderzoek van kleine en grote projecten in België. Ons ervaren team bestaat uit gekwalificeerde restaurateurs uit diverse disciplines, ondersteund door gespecialiseerde technici en administratieve medewerkers. Indien nodig werken we samen met onderaannemers om ervoor te zorgen dat elk project succesvol wordt afgerond.

Onze multidisciplinaire aanpak stelt ons in staat om complexe opdrachten uit te voeren met inachtneming van de deontologische regels van ons vakgebied. We hechten veel waarde aan open communicatie en samenwerking, zowel met opdrachtgevers, ontwerpers als overheden. Onze benadering is gebaseerd op respect voor zowel het kunstobject of monument als voor de omgeving en de mensen die betrokken zijn.

Bij Profiel bv streven we naar het behoud en herstel van cultureel erfgoed, waarbij we altijd streven naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. In ons portfolio vindt u een breed scala aan succesvolle projecten waarin we onze expertise en passie hebben kunnen tonen.

Wilt u meer weten over onze diensten en projecten? Neem gerust contact met ons op, we staan klaar om u te helpen.