Profiel Contact

Contact

Bij Profiel bv staan we klaar om u te begeleiden van begin tot eind in het restauratieproces. Of het nu gaat om het opstellen van een subsidiedossier, het verkrijgen van restauratie- en onderhoudspremies, of het feitelijke restauratiewerk zelf, wij bieden een allesomvattende service.

Onze aanpak begint met een persoonlijke afspraak in ons atelier of bij u thuis. Hier wordt een gedetailleerde analyse van de schade gemaakt en formuleren we een specifieke behandeling voor uw project. Deze wordt vervolgens begeleid door een vrijblijvende offerte, zodat u duidelijk inzicht heeft in de te verwachten kosten.

Voor een compleet overzicht van het restauratieproces kunnen we op verzoek ook foto’s en een gedetailleerd behandelingsdossier verzorgen. Hiermee heeft u altijd een helder beeld van de voortgang van uw restauratieproject.

Aarzel niet om uw vraag aan ons te stellen, vergezeld van uw contactgegevens en eventueel een foto van het te restaureren object. Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen om een afspraak te maken en u verder te helpen.

Profiel bv: uw betrouwbare partner voor een zorgeloze en professionele restauratie.

Profiel bv

Guido Gezellestraat 23
8560 Wevelgem
056 32 38 12

info@rmp.be